Scandinavian Photo
Meld deg på her
Sted: Møllergt. 4 - Rom 2
Startdato: 25.02.2013 18:00
Sluttdato:25.02.2013 21:00
Påmeldingsfrist: 25.02.2013 18:00

Vi har dessverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet. Dersom noen melder seg av kurset blir det gjort tilgjengelig plass(er) for påmelding, så følg med videre på kursportalen.
Har du spørsmål?
Kontaktperson for arrangementet:
FotoVideo Kundesenter
Tlf: 21 65 98 40
Digitalfoto IV - Aperture
Velkommen til det digitale mørkerommet!

Varighet: 3 timer

Når du tar bilde med et digitalt kamera, lar du kamera ta en rekke valg for deg med hensyn til hvordan bildet skal bli seende ut. Grunnen til dette, er at dataene fra kameraets sensor må prosesseres for å skape et bilde som oppfattes som naturlig for det menneskelige øye. Hvis du velger RAW som opptaksformat, kan du imidlertid ta full kontroll over denne prosessen selv.

På dette kurset vil du lære om fordelene med RAW-formatet og hvordan du kan bruke Apertures digitale mørkerom til å få det maksimale ut av bildene dine.

Tema

• JPEG vs RAW
• Histogram
• Justeringer
• Filter
• Lokale justeringer
• Retusjering
• Prosessering på mange bilder samtidig

Kurset foregår i FotoVideos Applerom i underetasjen til butikken i Møllergata 4, Oslo, så du trenger ikke ha med egen maskin. Det ligger øvingsmateriale klart på kursmaskinene, men ta gjerne med noe eget materiale på en minnepinne eller ekstern disk hvis du ønsker det.

Forkunnskaper
Digitalfoto III - Aperture eller tilsvarende kunnskap.
Vi anbefaler også Digitalfoto I og II.


Kursholder: Espen Fyksen

Espen har bakgrunn fra film-og TV-bransjen og står bak den folkekjære TV-serien og den første filmen om Elias - den lille redningsskøyta. Han har jobbet i en årrekke med digitalt etterarbeid og animasjon. Han har liten nostalgi for kjemiske prosesser og fokuserer i steden på de kreative mulighetene som den digitale verden byr på. Espen er sertifisert Final Cut Pro instruktør.


Scandinavian Photo