Scandinavian Photo
Meld deg på her

Tidspunkt Antall ledige plasser  
No records to display.
Har du spørsmål?
Kontaktperson for arrangementet:
Scandinavian Photo Kurs
Tlf: 21 65 98 40
Lightroom - organisering
Med vekt på organisering og struktur

Når vi fotograferer digitalt, blir det store mengder med bilder å holde styr på. Heldigvis kan teknologien hjelpe oss langt på vei med dette. Ved å kombinere data som kommer fra kamera med noen enkle rutiner i forbindelse med import av bildene til datamaskinen, kan du lage ditt eget bildebibliotek med kraftfulle søkemuligheter. 

Dette er kurset for deg som vil ta steget inn i den digitale verden og ønsker å utnytte mulighetene i et moderne bildebibliotek fullt ut. Kurset vil ha fokusere på organisering og struktur i Lightroom.

Varighet: 3 timer

Pris: 995,-


Tema

• Sikker datalagring og back-up 
• Metadata, nøkkelord og vurdering 
• Avanserte søkefunksjoner og smart collections
• Enkel redigering

Kurset foregår i Scandinavian Photo sitt Applerom, så du trenger ikke ha med egen maskin. Det ligger øvingsmateriale klart på kursmaskinene, men ta gjerne med noe eget materiale på en minnepinne eller ekstern disk hvis du ønsker det.

Er du PC-bruker og foretrekker å ha med egen maskin, er du selvfølgelig velkommen til det.

Kompendium
Det vil ikke være noe kompendium som medfølger dette kurset, men vi anbefaler kursdeltakere å kjøpe boken Lightroom 5: Classroom in a book hos Scandinavian Photo før kurset starter.

Forkunnskaper
Grunnleggende kjennskap til digitalfoto og Mac OS X eller Windows.
Vi anbefaler kursene Introduksjon til Lightroom, Fototeknikk - nybegynner, Fototeknikk - avansert, Bruk av Mac - nybegynner og Bruk av Mac -avansert.

Sted
Scandinavian Photo sine kurslokaler i Møllergata 4, Oslo.


Vil du lære mer?
Vi anbefaler Lightroom -redigering, her vil det være vekt på bearbeiding av bilder. Vi anbefaler også Print fra Lightroom.


Ved færre enn 4 påmeldte deltakere avlyses kurset. Avlysning sendes ut senest en uke før kursets dato.


Kursholder: Thomas Marthinsen
 
    Thomas er IT-utdannet ved UiO, selverklært Apple-geek, Apple-erklært support teknikker og ivrig hobbyfotograf. Han fikk sitt første kamera da han var rundt ti år og har lagt igjen mange timer i mørkerommet. I dag tar han bilder både digital og på film. Thomas spesialfelt er organisering og redigering av bilder, i tillegg til rene IT-kurs.

Scandinavian Photo