Scandinavian Photo
Meld deg på her

Tidspunkt Antall ledige plasser  
No records to display.
Har du spørsmål?
Kontaktperson for arrangementet:
Scandinavian Photo Kurs
Tlf: 21 65 98 40
Lightroom - organisering

Et kurs med vekt på organisering og struktur

Når vi fotograferer digitalt blir det store mengder med bilder å holde styr på. Heldigvis kan teknologien hjelpe oss langt på vei med dette. Ved å kombinere data som kommer fra kamera med noen enkle rutiner i forbindelse med import av bildene til datamaskinen, kan du lage ditt eget bibliotek med kraftfulle søkemuligheter.

Dette er kurset for deg som vil ta steget videre inn i den digitale verden og ønsker å utnytte mulighetene i et moderne bildebibliotek fullt ut. Kurset vil ha fokus på organisering og struktur i Lightroom.

Varighet: 3 timer
Antall plasser: 10
Pris: 995,-

Tema
  • Sikker datalagring og back-up
  • Metadata, nøkkelord og vurdering
  • Avanserte søkefunksjoner og smarte collections
  • Enkel redigering

Kompendium
Det vil ikke være noe kompendium som medfølger dette kurset, men vi anbefaler kursdeltakere å kjøpe boken Adobe Photoshop Lightroom CC (2015 release) / Lightroom 6 Classroom in a Book.

Utstyr
Scandinavian Photo stiller med fullt utstyrt kursrom med Apple Mac maskiner og programvare. Deltakerne er velkommen til å ta med egen Mac eller PC hvis det er ønskelig. Har du ikke grunnleggende kjennskap til Apple Mac OS X og benytter PC til vanlig, anbefaler vi at du medbringer egen maskin med installert programvare.  

Forkunnskaper
Grunnleggende kjennskap til Apple Mac OS X eller Windows. 
Vi anbefaler kurset Introduksjon til Lightroom.

Sted

Apple Mac Lab i Scandinavian Photo sine kurslokaler i Møllergata 4, Oslo.

Vil du lære mer?

Vi anbefaler kurset Lightroom -redigering, med vekt på bearbeiding av bilder, og kurset Print fra Lightroom.

Ved færre enn 4 påmeldte deltakere avlyses kurset. Avlysning sendes ut senest en uke før kursets dato.Kursholder: Thomas MarthinsenThomas er IT-utdannet ved UiO, selverklært Apple-geek, Apple-erklært support teknikker og ivrig hobbyfotograf. Han fikk sitt første kamera da han var rundt ti år og har lagt igjen mange timer i mørkerommet. I dag tar han bilder både digital og på film. Thomas spesialfelt er organisering og redigering av bilder, i tillegg til rene IT-kurs.


Scandinavian Photo